20110324

2000 foot ridge!

Idag var det fint väder, kul tänkte vi, och gav oss ut på hike. Mange spanade igår in ett åk han ville filma i Fish Bowl (skålen som ligger skiers left om liftsystemet). Men om det ska filmas krävs det en kameraman, i alla fall om rätt saker ska filmas. Kameramannen för 2000 foot ridge blev Mange. Jag, Albert och Henk021 tog oss an den 1,5 timmes långa hiken.

Nu kanske ni sitter och tänker tvåtusen fötter är inte så långt upp i luften, hur kunde det ta 1,5 timma när vi redan åkt upp halva vägen med lift? Jo, namnet 2000 foot ridge kommer från någon som antagligen inte ädge en måttstock, då det egentligen borde heta något mer i stilen med 2000 meter ridge. Vad gjorde Mange under dessa 1,5 timmarna som hiken tog? Jag vet inte, men jag tror att han åt ett äpple. Stort att vänta på oss i alla fall!

Väl uppe, nästan 6500 feet upp i luften, var det dags att börja koordinera med Mange för att bäst kunna fånga våra åk ner. Då passar det väl fint att walkie-talkien dör, slut på batteri. Jaha, var kan Mange med kameran befinna sig?

Det löste sig ganska bra ändå, vi blev fångade på film och alla tog sig ner på sitt lilla vis :) Här nedan är en bild på där vi åkte ner.



Inga kommentarer:

Skicka en kommentar